Ja nie wiem jak można założyć oponę na dwóch różnych karkasach, to jakieś nieporozumienie , przecież cała konstrukcja opony jej twardość.miękkość,waga itd. itp..to karkas, więc jeśli już bieżnikowane to na tym samym karkasie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kto z Was pojedzie powiedzmy 180km/h na oponie bieżnikowanej? Ja na pewno nie ,mam dwójkę dzieci i mam dla kogo żyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mascom jak rozumiem doszły Ci koszty demontażu, montażu opon i wyważenia bo jak się domyślam gwarant za to nie zwrócił, jeśli tak to cena robi się już mniej atrakcyjna.
Jak ktoś jeździ po mieście ,nie przekracza 100km/h to można się bawić w nalewki , natomiast na wyjazd w upalne lato nad morze 700km z rodziną bym się raczej nie odważył