kolejny problem jaki napotkałem u mechanika w naszym kochanym mieście to Zdzierstwo za diagnostykę komputerową. Miałem problem z zegarami, wsiadłem do auta, odpaliłem i wszystkie zegary zaczęły wariować, poczułem lekki swąd palonej elektryki z zegarów. Po ponownym odpaleniu auta zegary albo nie działały wogólę albo załączały się po pewnym czasie. Magik z warsztatu przy PKP krzyknął mi diagnoza 150zł używane zegary 200zł o zmiany przebiegu na orginalny zapomnieć można było bo tego nie umie. Miałem akurat wycieczkę do teściów, którzy mieszkają w małej miejscowości i stwierdziłem, że tam spróbuje to naprawić. Rezultat był taki, że mechanik zdiagnozował mi to na miejscu(40zl) i naprawił uszkodzone zegary za 70zł zajęło mu to 30 minut. do dziś nie mam problemu z zegarami.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A morał jest taki - w naszym kochanym szczecinie prawie nie ma warsztatu gdzie naprawy dokonano by dobrze, w przystępnych cenach i bez marudzenia, mechanicy po prosty nie mają szacunku do swojej pracy i przede wszystkim do auta klienta. Jeśli mam zmienić olej lub filtr paliwa bądź wymienić klocki hamulcowe itd. wole znaleźć w necie jak to zrobić i naprawy bądź wymiany dokonać sam bo wiem że samemu zrobię to dobrze