Bestia ożyła!!!!!!!!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miałeś racje wojtas pompa nie podawała bo układ się zapowietrzał z elektroniką było wszystko ok. podejrzewam że mam już trochę nie drożny filtr i na małych obrotach słabo przepuszczał paliwo na wejście do pompy, odkręciłem wejście założyłem wężyk na rurke i do pustej butelki, a do pompy na wejście wężyk z pełną butelką paliwa i podniesioną do góry(pompka grawitacyjna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) no i zagadał... przegazowałem z filtra poleciało paliwo zgasiłem szybko wkręciłem zasilanie z filtra do pompy i jest git CZEK milczy auto gasze kluczykiem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W poniedziałek ma mi przyjść ta oryginalna gumka na zawór aż się boje to znowu rozkręcać...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wojtas dzięki serdeczne za pomoc chłopie do nieba pójdziesz w butach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam!!!