View Single Post
Stary 06-02-2011, 16:53   #89
INVERTER
ford::advanced

Model: Mondeo Mk3 Ghia X Black Panther
Silnik: 2.0 TDCI 130 euro3
Rocznik: styczen 2004
Domyślnie Odp: Kupujemy IC do mondeo MK3 TDCI

Cytat:
Napisał Snajper_881 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie, wykres robi wrażenie ale jak słyszałem o tym kręceniu to mi serce pękało...jak ja mam kręcić TurboDiesla do 5000tys obr/min na hybrydzie, tylko dlatego, że tak wysoko jest osiągana moc to ja pieprze taki interes...silnik wyzionie ducha po kilku tysiącach kilometrów przy "dobrych wiatrach".

Jaja se robisz ??

Coraz bardziej mi się podoba wykres Wilhelma. Heko się postarał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2.0TDCI zostal skastrowany by osiagac max.Nm przy mozliwie najnizszych obrotach 1800-2000obr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tam powinnien go osagac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wada tego przesuniecia to kompletna utrata ciagu przy 4000obrGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tu sie zgodze z Heko ze srobowanie mocy powyzej 4000obr w tym silniku, nawed przy pomocy Hybrydy kluci sie z jego charakteystyka pracy !!! Zdrowiej bedzie osagnac 200KM przy 3500-4000obr, niz wyzej np.4500obr. Osobiscie wolal bym zeby nielapal zadyszki i ciagnol do konca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A niby czemu nie 400Nm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ze sie nieda czy ze niewytrzyma czy co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Da sie nawed 450Nm tyle ze sprzeglo tego nie ogarnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oczywiscie na Hamowni tego nie zobaczysz, trzeba by hamowac na 6biegu , albo na obciazeniowce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Turbina potrzebuje troche czasu zeby sie wkrecic a Hybryda tymbardziej !!!

Ostatnio edytowane przez INVERTER ; 06-02-2011 o 16:58
INVERTER jest offline   Odpowiedź z Cytatem