View Single Post
Stary 06-02-2011, 20:12   #225
masakritos
ford::beginner

Model: Mondeo Kombi Ghia
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: CB Radio - Fordklubowicze w akcji?

Kolega już nie napisał jak mu się radio sprawowało w trasie - pewnie się z nim pożegnał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/QUOTE]

Ze spokojemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wróciłem wczoraj.
Wrażenia z użytkowania:
- jechaliśmy ze znajomymi na 4 auta, pierwszy kumpel (midland), drugi ja (wynalazek), trzeci (midland), czwarty (m-tech legend II)

Bez względu na odległości jakie między sobą utrzymywaliśmy z czwartym (m-tech legend II) miałem łączność bardzo dobrą. Z pozostałymi łączność fatalna (jak coś mówili to słyszałem praktycznie pierdzenie) zwłaszcza gdy jechaliśmy blisko siebie. Gdy odległości zrobiły sie większe ok 500m słyszałem w miare dobrze oba midlandy. Muszę dodać, że podczas całej trasy dobrze i wyraźnie słyszałem innych użytkowaników cb. No i czwarty (m-tech...) stwierdził, że przez całą trasę najlepiej mnie słyszał.

p.s. dzisiaj przez chwilkę jechałem z w/w midlandami i zrobiłem mały test: wyłączyłem ksenony, efekt - duża różnica na plus.

p.s.2 ksenony mam orginalne/fabryczne + żarniki również orginał (nie żadne chinki)
masakritos jest offline   Odpowiedź z Cytatem