View Single Post
Stary 07-02-2011, 02:29   #21
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Odp: Wypadek Kubicy

Cytat:
Napisał tomiscorpio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W polsce to jest czlowiek instytucja , tak jak malysz byl.
no no, bo jak sobie normalny chłop rękę złamie to gazety o nim nie piszą a jak kubica podczas zarabiania na życie się pomyli to już wszyscy w strachu. Na śląsku raz w tygodniu takie złamania składają a ortopedia kończyn u nas została wymyślona, żeby górników do społeczeństwa przywracać. mi w indiach lekarz powiedział, że dzięki polakom mi palca amputować nei musiał, bo wymiślili jak kości nieskładalne składać. jakoś o mnie nikt w gazetach nie pisał a też zarabiałem na życie jak ten o niepohamowanym temperamencie... Tyle, że ja złamanym palcem uratowałem życie a on mógł pilotowi odebrać. Dajcie na luz, poddajecie się tej chamskiej propagandzie napędzającej kasę innych waszym kosztem i spuszczacie się nad tym, jak by to Wasza dłoń była. A jak by faktycznie była wasza, to jeszcze byście zje***bę od chirurga dostali, że w drodze tramwajem do szpitala dłoń trzymaliście centymetr za nisko albo za wysoko.
Kij z nim. Nikt mu włazić do tego samochodu nie kazał, nikt mu drogi nie zajechał, jego błąd, jego problem. Takich ludzi są miliony na świecie, co w czasie pracy stracili cał kończyną bądź jej część bądź część władzy w niej... Większość z nich w dużo wyższych celach niż kontrakt na kolejną reklamę.
subratri jest offline