Cytat:
|
kiedy wreszcie zrozumiesz, że ten błąd nie jest zapisany w ecu tylko pojawia się w sofcie laptopa podczas testu połączenia laptopa z ecu i nie ma wpływu na pracę silnika
|
OK, to mi prosze wytlumacz dlaczego jedno auto (ori soft) dobija do 2bar i potrafi na wyzszych biegach trzymac te 2bary nawed 10sec. a w innym cisnienie doladowania odbija sie jak pimgpong przy 1.5bar i nie jedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W dupie mam czym dokladni jest P1000, wiem tylko ze overboost z nim nie dziala !!!
Wiem tez ze w ecu jest zapisana osobna mapa dawki paliwa i kata wtrysku wlasnie dla overboostu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z mojej wiedzy P1000 wyskakuje gdy kanal testujacy jest juz zajenty przez selftest ecu i nieda sie go wykorzystac wysylajac zewnentrzy sygnal testujacy