Cytat:
|
Witam, Panowie podziele sie swoim doswiadczeniem z dolaniem tego plynu.
Mianowcie kupilem foke przy przebiegu 90tys, dobiegalo 120tys wiec pomyslalem o dolaniu plynu eolys. Kupilem plyn wydalem fortune (380zl z przesylka na 3litry). No i zabralem sie do roboty i jakie moje zdzwiwienie, udalo mi sie dolac jedyne 0,2-0,3l plynu zaczym zaczol sie przelewac gornym odplywem. Teraz tak sie zastanawiam o co chodzi, moze moja fura wogule jej nie pobiera, bo niby jak. Plynu ma starczac na 60tys, od zakupu trzasnolem nim 30tys, wiec jakby poprzedni wlasciciel uzupelnial go przed sprzedaniem to i tak powinno mi wejsc jego z niecaly litr, bo pojemnik ma okolo 1,8l. Hmm zagwozdka.
|
Zaznaczyłem gryzące w oczy elementy w Twojej wypowiedzi, może się zaczną mnie teraz czepiać inni użytkownicy, ale moim zdaniem, skoro żyjemy w Polsce pisać w języku ojczystym wypadało by, żeby każdy tak w miarę potrafił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na klawiaturze jest magiczny przycisk ALT, polecam. Aha, jeszcze jedno: zaczął, w ogóle, trzasnąłem - tak na przyszłość. Przepraszam ale nie mogłem wytrzymać, to po prostu żre po oczach, poza tym trochę przyjemniej się czyta coś, co jest w miarę poprawne gramatycznie.