Unikaj raczej Matadora. Miałem MP31 oraz MP42 - obie bardzo słabe. Jeździłem też na Barumach Bravurisach, o których tu już była mowa i faktycznie złego słowa powiedzieć nie mogę - jak na swoją cenę to były bardzo dobre. Kolejne sprawdzone to Uniroyal Rainsport 1 oraz Continental ContiSportContact 3 - obie rewelacja ale to już nie ta pólka cenowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualnie kupiłem komplet Continentala ContiPremiumContact 2 i zobaczymy co są warte jak tylko wiosna nastanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodam, że wszystkie opony, które wymieniłem miałem na różnych samochodach - od 14 do 17 cali (żeby ktoś nie pomyślał, że ContiSportContact na tym Ka z opisu miałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )