Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 13-02-2011, 19:27   #970
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Napisał butel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Próbowałem dziś sprawdzić antenkę TV, bo nie działa i sam siebie zaskoczyłem 10 minut na spokojnie i radyjko miałem wyjęte, coś z gniazdem tv nie tak, trzy rożne antenki podłączałem i cały czas komunikat - BRAK SYGNAŁU. Może w ASO przy podłączaniu wzmacniacza antenowego coś się spieprzyło.
A masz w ogóle wyprowadzoną antenę tv ? Bo ja musiałem kupić takową i wyprowadzić na zewnątrz, a i tak rewelacji nie ma, podczas jazdy lepiej zapomnieć o oglądaniu, na postoju jeszcze ujdzie. Co do używania radia bez załączonego silnika to nie radzę , bierze to tyle prądu że po 15 minutach wyświetli Ci się komunikat że aku rozładowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał szyru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
iałem w swoim poprzednim samochodzie (nie ford) podobny sprzęt, super ekstra mega, jeno bez navi. Sam na siłę przekonywałem się, że jest super. W rzeczywistości były to najgorzej wydane pieniądze w życiu i cieszyłem się bardzo gdy po kilku miesiacach udało mi się tego pozbyć i stracić "tylko" 20% zainwestowanych pieniędzy.
Niestety nie zgodzę się, może trafiłeś na felerny egzemplarz a poza tym Chińczyk Chińczykowi nie równy. Ja używam go już ponad rok i wszystko działa dobrze, radio na pewno nie gra gorzej od oryginału, fal nie gubi , oczywiście najlepsze z tego wszystkiego jest navi która działa super (wszelkie automapy,igo itd..)
Na pewno nie zamienił bym z powrotem na oryginał ,który zresztą leży w piwnicy. Jedna jedyna wada przynajmniej mojej wersji to słaba widoczność w słoneczne dni

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem