Mam pytanie do doświadczonych w tym remacie kolegów, szcególnie posiadajacych Focusy.
Z ogromnym zainteresowaniem przeczytałem cały wątek. Ne jestem zupełnie "zielony"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w temacie modyfikacji - mam na koncie doinstalowanie tempomatu do Mojego mondka więc czuję klimat.
Porzy zmianie lampki oświetlenia zauważyłem, że w moim nowym nabytku Focusie mam okolicy lusterka bardzo bogatą wiązkę niewykorzystanych kabli wśród których znalazłem kabel z wtyczką do mikrofonu.
Poszedłem więc za ciosem i chciałem zlokalizowć wtyczkę do podłączenia modułu Bluetooth w okolicach schowka, lecz po ponad półgodzinnym poszukiwaniu, badaniu wygłuszenia i szarpaniu (delikatnym) za wiązki, które nie kończyły się w skrzynce bezpiecznikowej nie mogłem zlokalizować dużej bądź co bądź wtyczki.
Być może osoby, które zaintalowały Bluetootha u siebie korzystając z fabrycznej wiązki wskażą mi dokładnie w którym miejscu to ustrojstwo można znaleźć.
Na koniec dodam, że mam wersję titanium więc ta wtyczka powinna chyba gdzieś u mnie być.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.