View Single Post
Stary 17-02-2011, 07:48   #22
Sephot
ford::average

Model: Focus
Silnik: 1.6 Zetec SE + AGIS
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: warsztaty, które lepiej omijać

http://www.sobolewski.pl/mechanika.htm
Bardzo ale to bardzo nie polecam .. to był pierwszy warsztat do którego sie wybrałem po zakupieniu swojego Focusa , miałem problemy z cewką zapłonową . Przyjechałem na miejscu panowie powiedzieli za mam po prostu zostawić samochód a oni zadzwonią jak będzie zrobione . Następnego dnia wieczorem otrzymałem tel. że samochód jest juz do odebrania ( ucieszyłem sie że robota wykonana szybko ) Na miejscu udałem sie do swojego samochodu zeby sprawdzić czy wszystko jest ok i tu odrazy mało mnie szlag nie trafił ...ogromne wgięcie z potężną rysa zaraz obok wlotu paliwa , naturalnie od razu rozmowa z Panem który zajmował sie moim samochodem skąd tu ta rysa , ale oczywiści nikt sie nie przyznaje "ta rysa tu była juz jak przyjechałem" ... po krótkiej wymianie zdań został sprowadzony właściciel warsztatu który również twierdził na początku że skoro żaden z mechaników nie wie skąd ta rysa widać nie oni sa jej przyczyną ... w końcu po dość długiej rozmowie z wielkimi pretensjami właściciel zakładu zgodził sie pokryć koszta wizyty u lakiernika ( 400zl ). Gdyby chociaż Panowie z tego serwisu przyznali sie do winy uznał bym że chociaż mają za grosz przyzwoitości , dlatego zdecydowanie NIE POLECAM TEGO SERWISU .
Sephot jest offline   Odpowiedź z Cytatem