Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 17-02-2011, 16:28   #493
karmaz
ford::advanced

Model: ford fokus
Silnik: tdci 2li
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał rol6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego, może coś bardziej konkretnego - schowek mam wyciągnięty i piszę że ponad pół godziny nurkowałem między poduszką powietrzną pasażera, a skrzynką bezpiecznikową.

Być może to złącze jest schowane w pewnym miejscu pod wygłuszeniem/tapicerką dlatego proszę o konkretne wypowiedzi osób które w Focusie skorzystały z własnej wiązki, a nie odpowiedzi na poziomie abstrakcji typu musisz mieć radio, jedź do ASO.

By uniknąć tego typu rad napisałem, że sam domontowałem tempomat w Mondeo i dokładnie opisałem to w stosownym wątku co oznacza, że jakieś pojęcie o modyfikacjach posiadam.

Proszę o konkrety... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no ja myślę że dałem ci konkrety ten modul właśnie powinien w focusie tam się znajdować,poza tym dałem ci radę byś zadzwonił do aso to ci powiedzą czy masz wiązkę \,powinni ci to powiedzieć bo mi to powiedzieli,i jak się nie mylę to za poduszką powietrzną pasorzyta jest właśnie miejsce na ten moduł jak tam nie znajdziesz wtyczki to morzesz nie mieć wiązki tak na zdrowy rosądek pozdrawiam
karmaz jest offline   Odpowiedź z Cytatem