Temat: [Mondeo 2000-2007] 2,0 Tddi szarpie i gaśnie, ale nie zawsze
View Single Post
Stary 19-02-2011, 08:00   #23
zbieli
ford::amateur

Model: FORD MONDEO MKIII
Silnik: 2,0 TDDI
Rocznik: 2001
Exclamation Odp: Mondeo Mk3 2,0 Tddi szarpie i gaśnie, ale nie zawsze

Słuchaj lukasw5, naprawdę nie interesuje mnie jakie masz zdanie o moim"śmiesznym cenniku".
Może nie jestem orłem z matematyki, jakim zapewne jesteś ty, ale pomóż mi jeśli możesz, 480,00 zł podzielić na 4 , bo już ci uwierzyłem, to ile to jest?.
Tyle zapłaciłem za rozpakowane przy mnie wtryskiwacze BOSCHA do mojego MKIII.
Czy to ci się podoba czy nie, czy jest to dla ciebie śmieszne czy nie, taka jest prawda.
Nie rozumiem tylko dlaczego ja mialbym mówić nieprawdę?
Może twój przenikliwy umysł mi to wyjaśni?!
Przekonujesz mnie tylko w tym, że udzial w tego typu forach jest bez sensu, bo ludzie nie skupiają się na problemach rzeczywistych tylko na rozdrabnianiu pierdół.
Niewarto pisać prawdy, bo zawsze znajdzie się jakiś jołop, ktory będzie coś kwestionowal, wywracal kota ogonem, to takie polskie......
Zyj swoim życiem, ja nie będę cię nawracał, ale mam serdeczną prośbę, nie polemizujmy już więcej na ten temat, OK?.
Popełniłem błąd, że wypowiedzialem się w kwestii usterek samochodu popularnego w kraju, usterek, ktore mogą się przydarzyć każdemu i ich opis może się komuś przydać.
Byłem naiwny, przepraszam już więcej taki nie będę.
Myślałem naiwnie, że MKIII jeżdżą ludzie na pewnym poziomie intelektualnym, to też moja naiwność!
Mimo to pozdrawiam.
P.S.
Proszę ,nie odpowiadaj. PLEASE!!!!
zbieli jest offline   Odpowiedź z Cytatem