View Single Post
Stary 19-02-2011, 12:40   #1386
scharn
ford::beginner

Imię: Waldek
Model: Ford Kuga
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2018
Domyślnie

Gratuluję wyboru Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i niech dobrze Wam służy jak i mi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Bartazz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich!

Dzisiaj kupiłem Forda Mondeo MKII i chciałbym się przywitać.
Opuszczam forum opla (miałem omege, corse, astre, calibre, vectre) i mam nadzieję, że tutaj również poznam fajnych ludzi i na forum forda także miło i sympatycznie podzielę się z wami informacjami na temat naszych fordziaków i pogłębię moją wiedzę.

Pozdrawiam
Powiem to tak miałem kupić Opla Zafirę lecz kupiłem kolejnego Kochanego Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ludzie tu są Extra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem tu od niedawna więc moja opinia coś znaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 19-02-2011 o 13:13 Powód: Regulamin punkt21
scharn jest offline   Odpowiedź z Cytatem