Witam ponownie.
Wiec byłem u mechanika no nazwijmy go tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (jakis niemrawy pakistańczyk) ale podłaczywszy swój magiczny czerwony komputerek do mojego mondka i poklepawszy w guziczki (robił to tak niemrawo że sam bym szybciej to zrobił) no ale po magicznych sztuczkach ujawniły się błedy zaczynamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :
P1700
P0500
P1211
P0251
P2338
No więc zobaczywszy je wszystkie i przeczytawszy na którymś coś o POMP (czyli pompie paliwa) zacząłem się trząść a mój portfel przykleił się do spodni i trząsł ... hymmm mówię mu aby zrobił DELETE tych błędów i tak też uczynił no bo po co mi one
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kilka minut i kolejny test ufff portwel się uśmiechnął raze ze mną aczkolwiek pewnie nie na długo ... został jeden błąd:
P2338
Czytałem w innym wątku iż na 3 wtryskiwaczu możliwe ze wtrysk zgubił kody/mapy czy cosik takiego.
Teraz moje kolejne pytanie?
Czy przez ten błąd jest możliwe że auto więcej pali, ma mniej mocy i turbo nie działa? Czy po wizycie w ASO (ANGLIELSKIM ASO) jak powiem im że chcę aby mi wpisali kody czy cosik tam poprostu zaprogramowali ten wtryskiwacz to zrobią tylko to czy będą mnie chcięli naciągać na wszystkie możliwe sposoby, nigdy w ASO nie bywałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam i czekam na oby dobre wieści z waszej strony.
Dodam że auto póki jest zimne klepie jak traktor a startując mam wrażenie jakbym miał 30 KM.