View Single Post
Stary 22-02-2011, 08:12   #43
Witek_1958
ford::advanced

Imię: Witek
Model: Fordy: Galaxy / Grand C-Max
Silnik: 2.0i DOHC / 1.6 EcoBoost
Rocznik: 02'1996 / 05'2011
Domyślnie Odp: Dołożenie sterowania radiem przy kierownicy GALAXY MK1

Cytat:
Napisał grzegorz79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i wszystko działa.
Dzisiaj doszło radio 2007R po podłączeniu myślałem,że zepsute-wszystko działało,tyle że bez głosu-okazało się ,że nie działało z powodu tego szarego kabla(to kabel,który mam jest z Scorpio),po wymianie wtyczki wchodzącej do radia na oryginalną z Galaxy -gra.Manetka też działa.
Wszystko działa poprawnie.Jedynie wydaje mi się,że basy są bardzo cieniutkie w porównaniu z poprzednim radiem-może to być wina kombinowanego kabla-szarego.
Podsumowując-ogólnie popłynąłem,bo co chwile wyskakiwały jakieś trudnosci.
Gdyby jednak ktoś się porywał to potrzebuje;
-Radio 2007R
-wzmacniacz z czarną wtyczką
-szary(telefoniczny) kabel łączący wzmacniacz z radiem
-manetka plus wtyczki-czarna i żółta
-obudowa kolumny kierownicy(góra zostaje,wymienia się dół i mały plastyk który wchodzi między manetkę i dźwignię kierunków.
Do tego lutownica trochę kabli i da się zrobić.
Na końcu wielkie dzięki dla Rafała A.(Antka)i Witka-bez was nie poradziłbym sobie.
...W radiu masz przycisk "select" - nim możesz ustawiać poziom dźwięku w przednich i tylnych głośnikach, poziom "basów" i "sopranów", że "balansu" "nie wspomnę".....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ....
.....naciskasz "select" i przy pomocy przycisków +- (dla głośności) ustawisz potrzebne wartości .......