Temat: [Mondeo 2000-2007] 2,0 Tddi szarpie i gaśnie, ale nie zawsze
View Single Post
Stary 22-02-2011, 12:36   #24
blady221
ford::amateur

Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Mondeo Mk3 2,0 Tddi szarpie i gaśnie, ale nie zawsze

"Zbieli" ty sie tak nie unos i nie blyskaj tu intelektem, bo to ze ktos jezdzi danym samochodem wcale nie znaczy ze jest inteligenty !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (skąd ty to w ogóle wziales). wszyscy mamy taki sam problem z autem jak ty i z tego tez powodu interesujemy sie czesciami jakie ewentualnie mogły sie zepsuc. Stad przynajmniej Ja, wiem ile kosztują wtryski uzywane na alegro (jak ci sie udało kupic w dobrej cenie - good for you) dla tego sie zdziwilem jak napisales cene , ale to nie znaczy ze ktos ci nie wierzy czy i podwarza to co piszesz i nie jest to równierz powod do tego aby sie unosic czy tez kogos obrazac. Pomyślałem ze sie pomyliłes i stad to zdziwnienie. wystarczyło napisac normalnie a nie robic z tego wielkiego hallo, ze wszystkie fora sa do dupy a forowicze to jołopy. Na drugi raz zastanów sie dwa razy zanim wybuchniesz.
A tak na marginesie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., wypowiedz twoja odnosnie przebiegu napraw mi sie przydała.
pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.):
blady221 jest offline   Odpowiedź z Cytatem