Re: slabe ogrzewanie kabiny
Szukam szukam.
Na razie znalazłem, że włochy strasznie krótko grzeją świece. Jak Tobie auto odpala?
A drugi temat to to, że 99.999999999999999 procent aut stamtąd ma cofnięte liczniki. Rekord to zrobienie z Caravella 700 000 przebieg 190 000.
"
auta z włoch są przegrzane,zdarza się,że mają inny program rozgrzewania świec( zimą nie mogą odpalić).
"
"moja zona ma auto z wloch co prawda osobowka golf3 ale pierwsze co musialem zrobic po sprowadzeniu to wymienic termostat bo byl otwarty [ uszkodzony przez wlasciciela aby sie nie przegrzewal uklad ] zamiast plynu byla woda plus taki ze klima w standarcie jest w autach z wloch i zero rdzy"
"w oplach jest inny soft,trzeba wgrać nowy.w vw nie wiem (mikoli chyba zmieniał czas grzania świec)"
"We Włoszech są tańsze auta, nie rdzewieją (ja mam 210 i zero rdzy) i klima chłodzi jak szalona. Faktycznie trzeba wymienić termostat i olej w skrzyni bo w zimie robi się bardzo gęsty. A trafić można wszędzie dobre i złe auta bez znaczenia czy Włochy czy Niemcy gdzie autka są zadbane, mniej porysowane ale o 30% droższe"
Ruszałeś soft?
Ostatnio edytowane przez redds ; 22-02-2011 o 23:18
|