View Single Post
Stary 24-02-2011, 00:11   #389
mkaminski100
ford::expert

Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Cytat:
Napisał Raszowski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chcę wydac tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poprostu u mnie w mieście (w UK) jest jeden mechanik pakistański który taki komputer posiada i z tego co widziałem ma sporo kluczy takie zielone płytki wiadomo o co chodzi. Tyle że powątpiewam w jego wiedzę na temat obsługi tego urządzenia a już na 100 nie będzie potrafił zaprogramować wtrysków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz pytanie czy samodzielnie mogę się podjąć programowania na własne ryzyko, no właśnie "ryzyko" - jakie istnieje? Czy mogę coś kompletnie spierdzielić?

Znam kod wtrysku, czy mogę podjąć próbę samodzielnego zaprogramowania czy raczej mi to odradzacie i lepiej udać się do kogoś kto się na tym zna ?

2 możliwość to warsztat który ma jakiś wielki komputer do wszystkich marek robią MOT (przeglądy) serwisują auta etc etc koszt przeglądnięcia + kodowanie ok 50 funtów!

Pozdrawiam
Starymi Snap-Onami sie programuje to i tym moze. Niech to zrobi przy tobie i bedziesz widzial.
mkaminski100 jest offline   Odpowiedź z Cytatem