Cytat:
|
widziałem rozpiskę u mechanika w zeszycie, gdzie zapisuje co i za ile było robione, rozmawiałem o tym z mechanikiem i sam to również widział...ogólnie robisz komuś koło pióra, psujesz reputację, która idzie w sieć...
i nie tylko tam, bo pamiętaj, że mechanicy z wielu miejsc we Wrocławiu(i nie tylko) razem jeżdżą na kursy, na szkolenia i też wymieniają poglądy między sobą (o takich klientach szczególnie)
|
Witam po długiej przerwie, postanowiłem tu wrócić, żeby podać namiary na warsztaty które solidnie i niespodziewanie tanio naprawiały mi auto:
WARSZTAT I - wcześniej całe zawieszenie, amorki dobrej firmy itd za niecałe 2000
WARSZTAT II [dzisiaj odebrałem auto] - cała transmisja z nowym kołem dwumasowym za 845 zł, kiedyś za 300 naprawili mi coś tam z fałszywym powietrzem, gdzie sam przewód kosztował kilkaset zł
W obu warsztatach przez telefon oszacowanie ceny która się później sprawdza, mechanicy na poziomie, żadne cwaniaki które na pytanie o cenę patrzą na ciuchy i potem mówią "nieee wiemm, zrobiiimy zoobaczymy" - nic z tych rzeczy. W każdym warsztacie kilkoro mechaników.
Namiary podam w prywatnych wiadomościach, żeby mnie tu nie zajechał forumowy beton :-) Więc jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie, namiary podam na privie.
A przypominam sobie, jak dwa lata temu pan Tomek mówił, że z tym kołem dwumasowym to pojeżdżę z miesiąc, więc najlepiej je szybko zrobić u niego, koszt około 3000 he he, samo koło ponad 1000! to tylko potwierdza moja teorie na temat tego mechanika z twórczym podejściem do cen
Widzę, że watek się niespodziewanie rozrósł, nagle mogłem zobaczyć to stare rozliczenie, którego jako klient nigdy nie zobaczyłem, he he, nawet jakieś dziecięce "groźby" -zbanowania w dużym mieście- się pojawiły, jak powyżej - nie głupio wam? To chyba żenada wypisywać takie bzdury kiedy jest się dorosłym, prawda? :-) naprawdę mnie to rozśmieszyło :-)
Pozdrawiam!