widzę ze nic tu po mnie - same przygryzki :/
skola, świece Ci grzeją, a sprawdzałes czy osiągają odpowiednią temperaturę żarzenia? Proponuje wymienić filtr na filtrona, założyć słoweńskie świece iskra i zalać bak opałem. Powinien palić od strzału.
tutaj to jest ta jak z tematem zawieszenia - wszystko wymieniłem a nadal ściąga
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To przecież taki stary silnik, znany od wieków i nikt nie potrafi ustawić dobrze pompy??? Nikt nie zna innego sposobu poza zaworkiem zwrotnym?? To silnik tak prosty ze każdy mechanik powinien go na dotyk ustawić z zamkniętymi oczami. Ech, dla mnie dyskusja na tym forum chyba się kończy. Jesteście drodzy koledzy tak światli, a jakoś nie możecie rozwikłać problemu odpalania. Ja nie jestem znawcą diesli, a Wy szpece nabijacie się ze mnie i nie dajecie rady? powodzenia
PS. uświadomcie mnie skąd się wzięła taka zła opinia o tej pompie lucasa i wiele osób tęskni na boschem?? Z chęcią przeczytam i usunę konto. Na mondeoklubpolska troszeczkę inaczej ludzie podchodzą do tematu.
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka