Temat: [Mondeo 2007-2014] Tips & tricks
View Single Post
Stary 25-02-2011, 00:17   #184
Misiecki
ford::average

Imię: Michał
Model: Mondeo MkIV Silver X Panther Black
Silnik: 1,8 TDCI 125 KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: TIPS & TRICKS Nowe Mondeo

Nie no czujnik jak najbardziej ok, nic sie nei dzieje i pokazuje dobrze temperature.
W sumie to wiesz az tak sie nie skupiałem nad tym, może człowiek po prostu nie zwracał uwagi tylko wsiadał odpalał i jechał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja z drugiej strony jesli mam śnieg na szybie uzywam szczotki i poszedł, jesli jest zmrożona to z drugiej storny mam taka skrobaczke ktora nie rysuje szyby a nie jestem typem lenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z drugiej też strony jak wsiadam do auta a reszta rodziny używała namiętnie ogrzewania przedniej i auto pozostawione na mrozie na jakis czas ma suke lodem wycieraczki to mnie trochę irytuje.

Ale nie wiem jakim cudem uszło by to mojej uwadze .... az mnie Jvc zaintrygowałeś i jutro sprawdze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W poniedziałek i tak będę w Bemo Motors to powiem żeby mi sprawdzili ten termometr i automatyczne ogrzewanie dla świętego spokoju.

Ostatnio edytowane przez Misiecki ; 25-02-2011 o 00:23
Misiecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem