Odp: 1% dla "Małego komika"
Cytat:
komik Kolego, pracuje na czas zeznań rocznych w rodzinnej firmie jaka jest Biuro Rachunkowe postaram Ci przekazać z co najmniej kilku zeznań Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
My co roku staramy sie pomóc kilku osobom w miarę możliwości i namawiamy klientów do przekazywania tego 1 % ludziom którzy potrzebują, to nic nie kosztuje a lepiej dać komuś kto jest w potrzebie niż oddawać tym ......... z U.S.
Będę o Tobie pamiętał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Musisz się jeszcze dużo nauczyć w tym biurze podatkowym kolego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja już kilka zeznań z 1% puściłam... Miał być na coś innego przekazany, ale wybrałam Łukasza... Cóż, trzeba jakieś priorytety stosować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Anabela ; 27-02-2011 o 09:42
|