View Single Post
Stary 28-02-2011, 12:09   #57
mszymcz
ford::beginner

Imię: Marek
Model: Mondeo Titanium X
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007.12
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1

Cytat:
Napisał baden5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak czytalem o tych problemach ale u mnie Samsung galaxy s na poczatku dzialal idealnie i laczyl sie bez ZADNYCH problemow !!!
Oczywiscie pokazdym wgraniu nowego romu do SGS trzeba bylo od poczatku parowac z bluetooth i zaczely sie prolemy z polaczeniem a dokladnie ,mysle ze chodzi o problem z prawami dostepu do ksiazki tel. w telefonie bo po kazdym polaczeniu na telefon przychodzi zadanie zezwolenia dostepu do ksiazk i jak sie je potwierdzi to tel. sie laczy ,ksiazka wyswietla sie w Fordzie i za chwile znika i jest tzw. DUPA

Usluga programowania BLUETOOTH w Fordzie Mondeo kosztuje w Warszawie 230pln !!! i nie umieja nawet powiedziec jaka wersje oprogr. maja!!! SKANDALL !!!

PYTANIE DO SZANOWNEGO KOLEGI GRZEGORZA914

Czy ew. mozna i gdzie w Warszawie zprogramowac BT taniej
Kiedy ma byc sp 6.0

Pozdrawiam

Mi zaśpiewali 280... I oczywiście nic nie wiadomo... Czyli w najgorszym razie podłączą sprzęt i stwierdzą że nie zaktualizują... Albo powiedzą że zaktualizowali a ja nawet nie będę mógł tego zweryfikować... Łapy opadają...
mszymcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem