Witam wszystkich serdecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Mondeo MK3 2,0 Benzyna + LPG , automatyczna skrzynia biegów rok produkcji 2000 . Kupiłem auto z uszkodzoną skrzynia biegów , auto jeździło tylko na 1 i wstecznym ...Po wyciągnięciu skrzyni i wymianie kosza sprzęgłowego , założeniu LPG autko jeździ jak nowo narodzone z tym , że nie jedzie więcej niż 130 km/h ani na benzynie ani na gazie a do tego pali jak smok średnio 16 litrów gazu na 100 km bez różnicy czy na trasie czy w mieście , na przyspieszenie miesza go Corsa A 1,2 benzyna która chodzi tylko na gazie ma już pewnie milion przebiegu i zaraz spadnie na ziemie ... Samochód był dzisiaj u Elektro mechanika który nie zdziałał kompletnie nic , po podłączeniu do komputera nie ma żadnych błędów . Dodam jeszcze, że nie miałem okazji przejechać się przed kupnem , potem był wyciągany silnik razem ze skrzynią z ramy , po naprawie skrzyni, przed zagazowaniem też nie miałem za bardzo okazji przycisnąć z powodu złych warunków atmosferycznych a teraz okazało się co się okazało i kompletnie nie wiem co robić ... Może ktoś miał podobną sytuacje lub może coś poradzić ... Pozdrawiam