Witam, mam podobny problem jak kolega, moje problemy zaczely sie w grudniu, objawy te same na mrozie nie odpala. Jestem juz po wymianie turbiny,akumulatora oraz wszystkich filtrow i plynow, auto zostalo oddane na warsztat. Po kilku dniach diagnoza zatkane wtryski, wszystkie inne rzeczy zostaly sprawdzone na kompie i "recznie". Po regeneracji auto lepiej chodzi rowno i plynnie, spadlo spalanie z 9,7l(nawet i 10,6)/100km do 7,0l/100km w miescie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cena 3000,00zl. Po tej operacji 2-3 dni wszystko ok, przyszly mrozy to samo auto nie pali, byla opcja ze moze byc cos z wtryskami zostaly odeslane do firmy Bosch. Po sprawdzeniu i odeslaniu wtryskow dostalem inf. ze wtryski sa ok, po kilku dniach nowa diagnoza wadliwy zawor EGR, podobno po rozpieciu go auto ladnie odpala na mrozie i nie ma problemow. Wlasnie dzis czekam na info. co do wyceny uszkodzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.