02-03-2011, 22:31
|
|
|
ford::advanced
Imię: Paweł
Model: S-max/QQJ11
Silnik: 2.0 TDCi 185KM/400Nm by Heko /DIG-T
Rocznik: 2009/2016
|
Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.
Cytat:
Miałem ostatnio do czynienie z ASO Lipski BS. Zdecydowanie odradzam. Zgłoszonych usterki w ogóle nie naprawili, a uzasadnienie było wręcz idiotyczne. Mój samochód jest na gwarancji, pod maską zobaczyłem plamę tłustej cieczy, najprawdopodobniej płyn chłodniczy. Zgłosiłem to, samochód stał cały dzień, po czym żadne usługa nie została wykonana, a ponadto stwierdzili że "ten typ tak ma" i że to nie jest wyciek tylko pocenie się. Dziwne bo wyciek płynu chłodniczego czy też pocenie się nie jest normalną sprawą. Do tej pory nie występowało to w żadnym moim samochodzie, poza tym w innych samochodach forumowiczów też to nie występuje.
Co więcej jak poprosiłem o stanowisko serwisu, że "ten typ tak ma" na piśmie zaczęła się wielka awantura, która trwała około 30 min. w trakcie której żadna osoba z serwisu nie chciała podpisać się pod stwierdzeniem, że żaden wyciek w tym samochodzie nie występuje.
Generalnie sprawą zajmuje się teraz Ford Motor Company, a ja udam się do biegłego, który oceni prawdziwość tezy serwisu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak mam racje zwrócą koszty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
Jak zakończyła się sprawa?
|
|
|