Podgrzewacz mam, wymacałem sześciokąt [kołnierz służący do (de)montarzu podgrzewacza] wraz z przewodem - dlatego pytam. Jeżeli wierzyć moim palcom... wygląda to tak jak na zdjęciach tego filtra - tu bez kabelków biegnących z/do "ustnika"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.ford-esklep.pl/pl/p/Filtr...rzewaczem/3155
Odwiedziłem sklep z częściami i sprzedawca zrobił wielkie oczy ...podgrzewacz?!
W innym internetowym sklepie z kolei jest info:
Cytat:
|
uwaga: filtr obecnie jest sprzedawany bez podgrzewacza paliwa, należy sprawdzić, czy ze starego filtra można wykręcić elenktyczny podgrzewacz, jeżeli nie ma takiej możliwości należy kupić oddzielnie podgrzewacz o numerze 1677303
|
Ta informacja by mnie zadowoliła gdyby nie opis przytoczony w moim pierwszym poście:
Cytat:
|
...w niektórych starszych modelach wymagana jest wymiana podgrzewacza na nowego typu, w przypadkach gdy podgrzewacz ze starego filtra nie pasuje do nowego.
|
Obecność sześciokątnego kołnierza chyba świadczy o jego demontowalności... Tak??
Tak więc póki co, stoję w rozkroku jakby powiedziała Nelly...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.