Dzięki za podanie skutecznej metody wyłączenia tej sygnalizacji, kiedyś próbowałem na różne wymieniane m.in. na tym forum sposoby ale bez rezultatów, a ten sposób w moim przypadku zadziałał i od wczoraj cisza jak makiem zasiał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - potwierdzone chyba trzema mignięciami kontrolki pasów.
Do informacji tych co uważają, że niektórzy przesadzają i "dindanie/pipanie..." to jest potrzebne/nieuciążliwe, to oznajmiam, że w niektórych przypadkach jest uciążliwe i zbędne!!! Ja na przykład zawsze jeżdżę w zapiętych pasach, ale wkurzające jest gdy podjeżdżam pod bramę od osiedlowego parkingu odpinam pasy, wysiadam, otwieram bramę, wsiadam (w tym wyjątkowym przypadku nie zapinam pasów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), wjeżdżam na parking, manewruję i w tym czasie cały czas "dinda/pika..." to piep... ostrzeganie o niezapiętych pasach, a na tylnych siedzeniach śpią akurat moje skarby!!! - i CO?...