Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 09-03-2011, 12:37   #2101
Misiecki
ford::average

Imię: Michał
Model: Mondeo MkIV Silver X Panther Black
Silnik: 1,8 TDCI 125 KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Rozmiar opon

Przede wszystkim to jest kwestia indywidualna gustu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja ostatnio znalazłem ciekawa wariacje orginału Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na aucie powinny wygladac zajebiaszczo przy panther black Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

gdzies ok czerwca skoncza mi sie obecne opony i bedzie przesiadka na 17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W domu sobie "przymierzyłem" w PS , i wygladaja rewelacyjnie na czarnym aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z tym ze producent to jakis max mexico na aukcji podany jest wiec, na bank podróba ale to bzik ciekawe jak z wytrzymałaościa tych felg, 500 sztuke.

Ostatnio edytowane przez Misiecki ; 09-03-2011 o 13:19
Misiecki jest offline   Odpowiedź z Cytatem