Mój ojciec nie ma ghia - normalny tylko z pełniejszym wyposażeniem. W jego ta opcja była aktywna od nowości więc nie aktywowałem. Nie próbuję też dezaktywować żeby później nie było cyrków z ponowną aktywacją.
W swoim dzisiaj znowu walczyłem ze 3 razy i nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W instrukcji z tipsów jest napisane że należy czekać jak zgaśnie ta kontrolka po przekręceniu zapłonu ale ani w moim ani w mojego ojca nie zapala się na starcie - z kimś w tym wątku wcześniej rozmawiałem już o tym i też mu się nie włączała po przekręceniu zapłonu mimo że opcja była aktywna więc w tej instrukcji jest albo błąd w tym kroku albo przy przekręceniu zapłonu zapala się przy innym sofcie w liczniku... Ręce mi już opadły z tym ale duma nie pozwala zostawić tematu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie poddałem się już jakiś miesiąc temu ale jak wyjąłem aku i nagle się pojawiła to wróciłem do tematu i znowu mnie męczy...