View Single Post
Stary 10-03-2011, 02:18   #28
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Szroty we Wrocławiu i okolicach

Cytat:
Napisał bambucza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba że już ktoś tam kupował to mile widziany post
Ja o mało co nie kupiłem. Drobiazg - bo wysuwany uchwyt na kubek ale raz cena mało konkurencyjna bo na allegro za takie same pieniądze z przesyłką, dwa brak jakiejkolwiek negocjacji - w zasadzie to mało mnie gość nie wyrzucił jak mu zaproponowałem o 10% niższą cenę - odpowiedź "Bierze Pan za tyle co mówię albo nie" i odwrócił się plecami. Żeby nie było - ja byłem bardzo grzeczny - proszę, dziękuję, proponuję, etc. W końcu przyjąłem jego cenę, poczekałem 15 min aż pracownik wymontował uchwyt - dał mi do ręki i miałem już płacić jak zorientowałem się, że to anglik. Mówię, że anglik i nie pasuje to wielkie zdziwienie i już nikt ani słowem do mnie się nie odezwał. Podziękowałem i pojechałem. Kilka razy dzwoniłem o jakieś części do mondeo ale nic nie mieli na stanie z używek a nowe to sobie mogę kupić w ASO za taką samą kwotę co proponuje BODO.

Ogólnie czy polecam? Po tym jednym incydencie nie bardzo ale każdy ma zły dzień więc nie mówię, że odradzam - tym bardziej że alternatywą w okolicy jest tylko Kleczkowska więc jak na Kleczkowskiej nie ma czego szukamy to BODO i odwrotnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - a na Kleczkowskiej bardzo miłe wrażenia. Uprzejmy, jak dla mnie ceny w normie (porównując z allegro).

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 10-03-2011 o 02:20
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem