Temat: [Mondeo 2000-2007] Kontrolka i sygnał zapięcia pasów
View Single Post
Stary 10-03-2011, 11:55   #73
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Kontrolka i sygnał zapięcia pasów

Cytat:
Napisał matrog19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak znajdziesz WDSa poza ASO, to mysle ze tak jak umnie wlaczenie tej funkcji bedzie z 80zł kosztowało.
No i właśnie tego się obawiałem - szanuję Twoją cenę ponieważ jest to Twoja wiedza, zainwestowane pieniądze w nietani sprzęt, etc. ale 80 zł za głupią kontrolkę, którą teoretycznie można włączyć samemu jak się ma odpowiednią ilość cierpliwości wydaje się sporą kwotą

Cytat:
Napisał matrog19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego mnie też to właśnie wprawiało w zakłopotanie. Poszukałem na forum kilka innych tematów o tej kontrolce i tam kilku osobą udało się włączyć mimo, że nie mieli tej kontrolki po przekręceniu kluczyka. Jedna osoba pisała, że czekała aż wszystkie kontrolki zgasna a druga, że czekała 2 min i też włączyła. Padło też stwierdzenie, że w TDDi nie ma możliwości aktywacji ale były dwie czy trzy osoby co włączyły. Będe próbował dzisiaj
Ile samochodów tyle wersji wydarzeń. Pewnie zależy od softu w liczniku, samego licznika albo GEMu. Jak zrobiłem test GEMu to przy zapinaniu pasów wydaje mi dźwięk potwierdzający działanie czujnika pasów - nie wiem jednak czy jest to tożsame z posiadaniem kontrolki zapięcia pasów - raczej nie ale przynajmniej wiem, że tam wszystko działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja też dzisiaj spróbuję dłużej odczekać - ale wydaje mi się, że już taką wersję ćwiczyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem