View Single Post
Stary 13-03-2011, 21:33   #234
zelazowy
ford::average

Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Spot mazowieckie , spot cykliczny

Gdyby to jeszcze była moja działka... A to dziewczyny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rozważałem zaproszenie Was właśnie tam, można by skoczyć do Czerska itd itp, ale niestety co tydzień siedzi tam "teściowa" i ja doskonale wiem, że znalazła by nam wszystkim zajęcie, typu przekopanie ogródka itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym niestety nieco bagniste tereny, nie było by gdzie samochodów zostawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. Ale do Czerska tak czy siak można by się wybrać, jakby byli zainteresowani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba by się dowiedzieć, czy można na terenie tych ruin zrobić grilla, jeśli tak, no to byłoby moim zdaniem niezłe miejsce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie jest tak daleko od Warszawy, jakieś 30km.

Ostatnio edytowane przez zelazowy ; 13-03-2011 o 21:36
zelazowy jest offline   Odpowiedź z Cytatem