Temat: [Galaxy 2000-2006] Demontaż turbiny
View Single Post
Stary 15-03-2011, 14:59   #11
adri
ford::average

Model: VW SHARAN
Silnik: 1.9 TDI AUY
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Demontaż turbiny

Cytat:
Napisał dwoje19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tym utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że nie masz zielonego pojęcia o mechanice, twoja wiedza kończy się na ściągniętych filmach z youtube i PDFach z netu...powinieneś się kształcić w kierunku rolnictwa, jakaś uprawa buraków czy coś?...
Trzy razy czyścić turbinę ha ha...nie sądzisz, że robiłeś ciągle coś nie tak?...
Rodzice zawsze mówili mi abym nie kłócił się z idiotami bo wciągną mnie w rozmowę i pokonają doświadczeniem. Więc oddaję ci "bosie" te forum i wykazuj się, wykazuj...

Do moderatorów!!!
Powinniście wprowadzić rygor i nie być obojętnym na szkodliwe porady wypowiadających się osób (mówię tu o poduszkach SRS).
Nie może być tak aby byle chłopczyk pisał co chciał bo przeważnie się to mu udawało bez odłączania zasilania...a co będzie jak komuś się nie uda sugerując się jego wypowiedzią?...

adri...gwarantuję ci że będziesz tą turbinę za pół roku czyścił drugi raz, i zobaczymy co ci ten "Boss" w tedy poradzi hi hi...pewnie byś znów wyczyścił...
Więc po to tutaj własnie napisałem ,żeby uzyskać informacjie jak to dobrze zrobić,żeby nie wracać do czyszczenia za szybko (najlepiej wogóle),jeśli nie jest to tajemnicą to się wypowiedz.
adri jest offline   Odpowiedź z Cytatem