Cytat:
|
Opona 235/45/17 taka wychodziła w modelach przedliftowych na kołach 17
|
Tomgol, czyli coś nie tak z tym rozmiarem? Ja mam Mondka sprzed liftu właśnie.
Cytat:
Nieprawda, w zasadzie to tylko oryginalne felgi nie mają pierścienia centrującego
Co do felg to rial, ronal, borbet mam pewność że są OK, generalnie wszystkie z tej strony są OK http://www.rtec.pl/
uważaj na allegro na Chińczyki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dzięki JVC.
Chinole w ogóle nie wchodzą w grę. Rozumiem, że rtec.pl to jedyne słuszne źródło zakupu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale u Twojej konkurencji jest taniej, chyba, że jakiś rabacik załatwisz?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli chodzi o pierścień, to właśnie nie wiem, bo np.: na konfiguratorze na felgi.pl można wybrać do Mondka felgi bez pierścienia i wtedy pokazują się m.in. właśnie te marki o których pisałem wyżej. Czyli jednak jakieś tam są...
Panowie, ja na serio nie wiem jak się do tego zabrać, napiszcie jakie konkretnie paramtery i rozmiary są najbardziej optymalne: 7 x 17, 7,5 x 17? I jaki najlepszy jest rozstaw?
I co sądzicie o alusach za 500zł? Dają radę czy jednak należałoby droższe?
JVC, fajny masz wzór swoich alusów. Co to za model jeśli można? Właśnie taki styl mi się podoba, tylko raczej bez chromu. Chodzi mi po głowie mix srebrengo z czarnym.