Odp: ksenony zakłócają pracę CB
Jeżeli Uniden nie potrafi poradzić sobie z zakłóceniami z instalacji (o ile to nie są zakłócenia z anteny), to śmiem twierdzić, że Yosan nie da rady. Co prawda wszystko zależy od instalacji radia i anteny w samochodzie. Z mojej praktyki powiem tylko tyle, Uniden ma jedne z lepszych filtrów.
Ostatnio znajomy pokazywał mi, co potrafi Walker w jego Fordzie Ka, to jest masakra, jak pompa paliwa zakłóca radio. Podpięcie w tą instalację Unidena i zakłócenia zostają zminimalizowane i to znacznie.
Uniden to radio bez homologacji, a może inaczej homologację to radio kiedyś posiadało jednak została cofnięta. Ja śmiem twierdzić, że nie przez to, że radio sieje. Tylko przez to, że nie posiada multi standardu.
Co do HIDów powiem tyle, strasznie bluźnie jak jedzie ktoś z tymi światłami na przeciw. Jednakże również tak samo klnę jak jedzie baran w nocy z włączonymi halogenami a mgły jest tyle, co i nic. Jak możesz to zdemontuj jak nie możesz to być może życie cię zmusi.
Pozdrawiam
P.S. jeżeli podłączasz radio bezpośrednio pod akumulator biegun ujemny radia podłącz pod masę, nie pod biegun ujemny akumulatora
Ostatnio edytowane przez galowy ; 20-03-2011 o 23:09
|