View Single Post
Stary 22-03-2011, 08:25   #434
bromek25

Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Cytat:
Napisał hirotaro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
u mnie po stałym zapaleniu sprężynki wyskoczyło z 7 błębów 1 spalania stukowe 4 cylinder i kilka typu niewłaściew cisnienie na listwie poaliwowej, pompie rozregulowane coś tam po zrobieniu próby przelewowej okazało się że padnięte są dwa wtryski. na początek komputer opis błędów i próba przelewowa, możliwe też będzie że wtryski pogubiły kody hmmm jeśli coś pomyliłem to z pewnością koledzy mnie poprawią lub dopiszą coś więcej powodzenia
dziękuję za szybką odpowiedź, jeszcze proszę o info ile kosztuje samo sprawdzenie błędów + próba przelewowa, bo jak nadmieniłem jestem zielony i wogóle nie orientuję sie po ile jakie usługi, a nie chce zeby pierwszy lepszy "spec" ze mnie zdzierał, a poza tym ja mam sugerować mechanikowi taki obrót sprawy, czy on ma wiedzieć co robić?
Czyli mam rozumieć, że jak próba przelewowa wyjdzie żle to już na pewno wtryski padnięte?
A jeśli wtryski pogubuły kody to jaki koszt naprawy? i kto może to zrobić?
Aha, jeśli to coś pomoże to jestem z okolic KrakowaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam wszystkich
  Odpowiedź z Cytatem