..zacznijmy od tego, że z dziesiątków zachipsowanych Fordów na tym forum, nikt nie miał takowych problemów z autkami na gwarancji...ja także, a zachipsowałem swojego na 3 dzień po odbiorze...właśnie kończy mi się 4-ro letnia gwarancja..a przy żadnym przeglądzie ani naprawie nie wgrywałem fabryki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...niektórych aby mieli pewność zaopatrzyłem w
http://www.gcstuning.pl/rts.html#rts więc sami wgrywają sobie serię
Cytat:
|
I nie piszcie, że chip nie powoduje szybszego zużycia silnika, turbiny itd bo niestety powoduje. Wszystko pracuje pod większym obciążeniem i przez to zużywa się szybciej,
|
..no niestety nie powoduje...to kierowca, jego sposób eksploatacji itd. ma na to zasadniczy wpływ...dbałość o autko, serwisowanie...to są podstawowe przyczyny szybszego lub wolniejszego zużywania się podzespołów
...znajdziesz tu wielu z dużymi przebiegami na chipsach jeżdzących bezawaryjnie, i wielu którzy przy dużo mniejszych przebiegach zdążyli wymienić wiele podzespołów, a chipsa nie mieli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.