Cytat:
|
sprzedający to osoba prywatna, więc chyba kupił do swojego mondka to radio ale mu nie przypadło do gustu
Panowie powiedzcie mi większość tych stacji ma 4x45,50 watt. Peiying ma tylko 4x40W. Czy to robi jakąś różnice? Ile watt ma fabryczne radio?
|
Właśnie jestem we Włoszech, wczoraj jechałem 1150km, używałem radyjka, nie mam żadnych ale to żadnych uwag, wszystko działa świetnie, bardzo dobrze działa bluetooth nie trzeba krzyczeć do mikrofonu jak się z kimś rozmawia, radio w Niemczech działa jeszcze lepiej niz u nas w kraju, jest dużo nadajników. Automapa ani razu nie zgubiła sygnału, nic się nie zacina, tyle tylko że są różnice w podawanej prędkości AM pokazuje średnio od 5 - 10k mniej niż wskazania licznika, wraz ze wzrostem prędkości różnice są większe.
Ja bym osobiście dogadał sie z osobą sprzedającą radio, co do ceny i bym kupował, taniej juz sie raczej nie da
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,
Co do radia na pewno ma więcej na wyjściu niż radio fabryczne, bo głośniki żyją z tym zestawem, osoby które ze mną jechały nie mogły wyjść z podziwu jeśli chodzi o jakości dźwięku.