kuba1961 ja ostatnio miałem po prostu kawałek ułamanego zderzaka od MK IV z halogenem w ręku i sam sprawdziłem z ciekawości. Ciężko wychodzi to fakt, i
jvras bo nie jest to łatwe.
Ale znalazłem patent
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zdejmij osłonę dolną, odłącz zasilanie, odkręć śruby i teraz trzeba zrobić taki manewr ze musisz przesunąc halogen w poziomie, jak odkręcisz śruby to możesz go przesunąc w poziomie jak siedzi w zderzaku w lewą lub prawą strone odrobine, wiec przesuń i którąś krawędź halogenu wypchnij na zewnątrz zderzaka i wyskoczy bez problemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może wydawac Ci sie zagmatwane to co powiedziałem ale w woli pokazania na przykładzie zrobiłem taki rys sytuacyjny heheh. Kolejność jak wyżej 1. przesuniecie w poziomie , 2. wypchięcie krawędzi halogenu na zewnatrz zderzaka.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.