Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING
Cytat:
|
No właśnie.... jak pojechałem na hamownie to nie wziąłem pendriva, bo nie sądziłem że wyjdzie taka niespodzianka... stąd nie mam tego wykresu pod ręką. Ale najdalej za 2 tyg jadę z kolegą do tego tunera i wówczas on sobie wjedzie na rolki a ja poproszę o zgranie ostatniego pomiaru.... zamieszczę wykres na 100% i chętnie przeczytam opinie tych co się na tym dobrze znają... bo może faktycznie powinienem poprosić o poprawienie programu.
|
Z niecierpliwością czekam na uwagi. Jak to jeździ było widać na filmiku z paru postów niżej.
Dodam tylko, że auto przy pierwszym podejściu (tzn. przed wizytą w serwisie, kiedy zabito wirusa) nie reagowało na modyfikacje przebiegu krzywej momentu. Uparło się że nie i koniec. Potem wirusa ubito, a po jego ponownym wgraniu wyszło tak jak widać. A więc zaledwie 450 niutków ale za to 233 kucyki. Śmiesznie w sumie... ale w czasie jazdy jest... no właśnie... jazda daje dużo frajdy. Choć nie ukrywam, że chętnie bym u siebie zobaczył moment tak z 15-20% wyższy...
Ostatnio edytowane przez foni ; 01-04-2011 o 14:50
|