Cytat:
|
Z tego co ja wiem(mogę się mylić)
|
mylisz się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. intercooler to chłodnica powietrza zasysanego, a nie urządzenie do chłodzenia turbiny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. we fordach były montowane silniki z intercoolerem i bez intercoolera. Bez intercollera moc jest mniejsza, ponieważ jest mniejsza różnica temperatur pomiędzy zasysanym powietrzem a temperaturą panującą w komorze spalania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko wynika z zasady działania silnika cieplnego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co do tematu, powinno być w okolicach 90km, w sumie blok silnika jest ten sam, wszystko różni się osprzętem, nie mam jedynie pewności co do głowicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak będzie turbo z IC to zawsze lepiej niż samo turbo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.