View Single Post
Stary 04-04-2011, 18:12   #41
losarturos
ford::average

Imię: Artur
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.25
Rocznik: 2007
Thumbs up Odp: Wrażenia z jazdy Focusem MkIII, 1.6 EcoBoost 150KM ASS

Cytat:
Napisał bkapust Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wnętrze bogate jest w kolory – mamy jasno szary, ciemno szary, kremowo szary, stalowo szary, szary metalizowany etc
Zgadza się. Też już na to marudziłem. Już pomijam szary kolor deski rozdzielczej chociaż w moim autku mam granatową co fajniej wygląda, to przynajmniej szmaty mogły by być kolorowe. Tzn wystrój siedzeń i boki drzwi. Ja nawet skórę na kierownicy mam w dwóch kolorkach też czarno granatową. A co ciekawe w cenniku już nie ma opcji wyposażenia GHIA gdzie kiedyś można było wybrać dużo fajniejsze wnętrze przy porównywalnym wypasie jak Titanium.

Cytat:
Napisał bkapust Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
parkingowy balecik utrudnia problem z wyczuciem gdzie się samochód zaczyna, a gdzie kończy
Tak samo to odczuwam. Jak na max podniosę taboret kierowcy to ledwo co widzę dysze spryskiwaczy a gdzie się autko zaczyna dalej nie jarzę, gdzie się kończy też. Więc czujniki parkowania są niestety niezbędne.

Cytat:
wlew paliwa nie jest w żaden sposób zabezpieczony
Nie ma cuduf, musi być zabezpieczony. Pewnie zamknięcie auta rygluje klapkę. O ile kojarzę fiesta też tak ma. Dziwne żeby każdy obszczymurek mógł się łatwo dobrać, za pomocą kawałka szlaucha, do paliwa i je wyssać.

Cytat:
Skrzynia chodzi precyzyjnie, ale nie jest „miękka”
I to misie właśnie podoba. Biegi szybko wchodzą krótkimi skokami i fajnie lekko się je wrzuca.
losarturos jest offline   Odpowiedź z Cytatem