Temat: [1,6 TDCi] Wyciek na 3 wtrysku
View Single Post
Stary 05-04-2011, 10:04   #7
C-sław
ford::advanced

Model: Fcus
Silnik: 2.0 TDCi 150KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wyciek na 3 wtrysku

Cytat:
Napisał Zawix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za rady typu "Radze jechać do dobrego mechanika" dziekuje akurat tak sie sklada ze jestem mechanikiem w bmw problem polega na tym ze nie mam doswiadczenia z technologia forda ani zadnych diagramow itd

rojber co do twej odpowiedzi to przeszukalem juz caly net na polskich i zagranicznych www i zero szczegolow posty typu wymien uszczelke medziana silikon na szpilki i uszczelke gumowa u gory ja potrzebuje szczegoly typu part number jak to ma wygladac jak pojde do forda i powiem ze chce podkladke miedziana.

wlasnie znalazlem twoj wczesniejszy post w ktorym wspominales o Microcat wiec mam nadzieje ze sie dokopie do szczegolow a co do samej wymiany to jaka jest procedura, odlaczac kable albo czy odlaczyc akumulator czy sie nie rozkoduja i czy sa przypisane w kompie ??
150 temat o wtryskach, kolego jak jesteś mechanikiem to nie zadawaj pytań jak byś był ichtiologiem. komplet uszczelek do wtrysków znajdziesz w każdym serwisie forda citroena lub peugeota a tu http://forum.fordclubpolska.org/show...06#post1155906 dokładnie opisuje krok po kroku jak się z tą potworną awarią uporać. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez C-sław ; 05-04-2011 o 11:37
C-sław jest offline   Odpowiedź z Cytatem