View Single Post
Stary 05-04-2011, 11:11   #43
radekg32
ford::professional

Imię: Radek
Model: MK 5
Silnik: 2.0 TDCI AUTOMAT 180 hp
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: [montaż]Czujniki cofania Mondeo MkIII 2003 Pre-FL

Cytat:
Napisał Wons Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Było już opisywane.Ja miałem mk3 kombi to poradziłem sobie przez wyciągnięcie tylnej lewej lampy, 20 min i kable były wew , blisko do kostki itd. dodatkowo miałem już przewody z haka więc nie było problemu.
teraz mam mk4 i patrze i patrze i patrze i zabrać się nie mogę do tego zderzaka bo podobno trzeba go zrzucić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale jak wywierce otwory w zderzaku to trzeba jakas oslone z bagaznika demontowac ?Nie bardzo to sobie moge wyobrazic od czego wogole zaczac.Powiedzmy ,ze mam juz te 4 otworki i co potem ?

Ok,juz nie wazne poradzilem sobie.Tylko podczas wiercenia trafilem na belke wzmacniajaca i teraz czujniki szczegolnie te skrajne po bokach troszke wystaja i sie ruszaja.Pomyslalem ,zeby moze je czyms przykleic,tylko nie bardzo wiem czym.....hmmm..moze silikon ? Co Wy na to ?

Ostatnio edytowane przez radekg32 ; 10-04-2011 o 10:46 Powód: rozwiazanie problemu
radekg32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem