View Single Post
Stary 06-04-2011, 12:02   #117
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie

Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czterech + dwa osobniki z fotela pasożyta*
*Nie ja to wymyśliłem - gdzieś na forum zasłyszałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niech to tylko Twoja kobieta zobaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Widzę że stan się nie zmienił, no szkoda że tym razem zwłaszcza że to bedzie grill- będzie tak mała frekwencja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeśli ktoś będzie zaintereowany, to serdecznie zapraszamy do wpisania się na listęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Lista na czwartek 07.04.2011 - Grill, godzina 18.00 - Na Grobli

1. metmusic tym razem z kobietą ;]
2. bruti_2005
3. vladmir71
4. pawelpurc - z kobieta, jeszcze o tym nie wie
5.

Ostatnio edytowane przez Agnesqa ; 06-04-2011 o 17:14 Powód: pkt 21 regulaminu
AdamJ. jest offline