Cytat:
Pasi
Raczej nie odwiedza tego forum - ale i tak wie, że siedzi na fotelu pasożyta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
vladmir71: Widzę dorobiłeś się wreszcie logo FCP ;]
Dodałem więcej punktów bo pewnie nikt się nie wpisuje bo mało miejsc przewidzianych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lista na czwartek 07.04.2011 - Grill, godzina 18.00 - Na Grobli
1. metmusic tym razem z kobietą ;]
2. bruti_2005
3. vladmir71
4. pawelpurc - z kobieta, jeszcze o tym nie wie
5.
6.
7.
8.
9.
10.
|
Tak dorobiłem się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...ze szczęścia na Mszę dałem na niedzielę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehe
Kurcze fajnie by było gdyby przyjechało więcej osób- ja tam prowadzę rozmowy z kolega który ma SCORPIO i żeby się zapisał na FCP...ale ciagle nie ma czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.