Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony letnie. CO POLECACIE ?
View Single Post
Stary 07-04-2011, 14:03   #379
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Opony letnie. CO POLECACIE ?

Co do tych Yokohama C.drive AC01 XL 94V - my je mieliśmy w Mondeo Mk3 (XLki są niedostępne z innym indeksem nośności w tym rozmiarze opony). Ogólnie raczej brak zastrzeżeń, poza tym że się szybko ścierają (w czasie gdy je mieliśmy, auto nie było jeszcze moje tylko taty, który jeździ bardzo spokojnie, a mimo tego musieliśmy wymienić opony na osi napędzanej).

Tak czy owak, ja jadę w najbliższą sobotę zmieniać koła - mam już kupione i zamontowane na felgach (ba, od listopada chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Yokohamy C.drive 2 AC02 (ale bez XL - w tym rozmiarze nie było). Ścieralności się tak nie obawiam, bo na pewno będę robić mniejsze roczne przebiegi niż Mondeo robiło do tej pory.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po pierwszych jazdach dam znać, jak się sprawują Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 07-04-2011 o 14:06
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem